-40%
,

КАНЦЕЛАРИСКО СТОЛЧЕ 2106 U7


Compare

КОМПЈУТЕРСКО СТОЛЧЕ

Работната канцелариска столица NINA има ергономски дизајн со голема прилагодливост, седиштето и потпирачот за грб се изработени од квалитетна мрежа, потпирачот за грб има прилагодлива лумбална потпора, а оваа компјутерска столица има и прилагодливи потпирачи за раце со висина, ширина и прилагодување на навалување. Работното столче NINA има пластична конструкција и квалитетна пластична основа и синхрон механизам.

2,619ден 4,365ден