,

КАНЦЕЛАРИСКО СТОЛЧЕ 2309 Z1


Compare

: Големина: 53*53*99CM. Материјал: Метал/мрежа

: Боја: боја на сликата . Дали може да се подига и спушта: не

: Столче/столици: седиштето одговара на кривата на човечкото тело, се чувствува поудобно, нежна текстура, удобност за дишење, униформа структура, мека и мирна боја.

: Карактеристики: висококвалитетни материјали, униформа текстура, мека боја, силни перформанси, силна носивост, отпорност на удар, издржливост, без деформации.

: Применливи места: барови, сала за состаноци, приемна соба, училница, студентски дом, хотел, ТВ станица, салон, канцеларии, дневни соби, спални соби, хотели итн.

1,499ден