КЕРАМИЧКА ЧАША-ТЕРМОС-А 2632-нема на залиха


Compare

КЕРАМИЧКА ЧАША-ТЕРМОС-А 2632

*керамичка чаша термос  со која вашите пијалоци секогаш ќе останат на температурата што ја сакате!

-ги одржува вашите топли напитоци или ладни пијалоци на иста температура до 8 часа

 

325ден