КОЛА ТРАНСФОРМЕР-2201 A1-нема на залиха


Compare
2 во 1, и како автомобил со далечински управувач за играње, но исто така може да се трансформираат во робот кој е слободен за манипулација.
Нека вашето дете има робот и автомобил во исто време. Лесно се трансформира напред-назад и е прилично прекрасно.

399ден