КОЛА ТРАНСФОРМЕР 2201 A2


Compare

КОЛА ТРАНСФОРМЕР 2201 A2

2 во 1, и како автомобил со далечински управувач за играње, но исто така може да се трансформираат во робот кој е слободен за манипулација.
Нека вашето дете има робот и автомобил во исто време. Лесно се трансформира напред-назад и е прилично прекрасно.Контролерот се префрла за пренасочување, назад, лево и десно, трансформација со едно копче, автоматско демо едно копче-По притискање на копчето за презентација, тогаш ќе ви бидат претставени прекрасни перформанси.

750ден