-16%

КОЛИЧКА ЗА БЕБЕ-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

КОЛИЧКА ЗА БЕБЕ-Атлас

модел 2007 А10

-модерно стилизирана  количка за бебе

-стабилен лесен алуминиумски рам

-наслонот се поместува многу лесно во повеќе позиции

-постоље со држач за чаша

по потреба може да се отстрани

-рачката на количката се врти во две позиции

-вклучена и е прекривката

-исто така вклучена е и мрежа за инсекти

-самата количка има корпа за ствари

-Сигурносен каиш(појас)

-ротираат предните тркала

-централна  кочница на тркалата

-Едноставен систем на склопување

 

3,200ден 3,790ден