-18%

КОЛИЧКА ЗА БЕБЕ-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

КОЛИЧКА ЗА БЕБЕ-Барто

модел 2007 А12

-модерно стилизирана  количка за бебе

-стабилен лесен алуминиумски рам

-наслонот се поместува многу лесно во повеќе позиции

-седиштето се транспортира во мека удобна корпа за новороденче

-подесување на седиштето  во двата правца

се врти во насока на родителите и обратно

-вклучена и е прекривката

-исто така вклучена е и мрежа за инсекти

-самата количка има корпа за ствари

-Сигурносен каиш(појас)

-ротираат предните тркала

-централна  кочница на тркалата

-Едноставен систем на склопување

 

3,700ден 4,500ден