КОЛИЧКА ЗА БЕБЕ-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

КОЛИЧКА ЗА БЕБЕ

МОДЕЛ  2005 F2

положби на седиштето – лежечка, полуседечка и седечка, подесувањето е брзо и лесно. 

Предните тркала имаат опција за ротирање за 360 степени. 

Рамот на детската количка се склопува многу брзо и едноставно.
Благодарените на сигурносниот механизам, конструкцијата неможе да се отвори за време на транспортот. 

Шопинг торбата на рамот од количката е со носивост до 4 kg и е доволно пространа да ставете се што ви е потребно за вашето дете за време на шетањето.

Достапни бои на количката плава и сива .

 

 

3,500ден