-17%

КОЛИЧКА ЗА БЕБЕ-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

КОЛИЧКА ЗА БЕБЕ

модел 2007 А1

позиции: седечка и лежечка во  три пролагодливи позиции

реверзибилна рачка

држач за шише,подлога за храна и мрежа против инсекти

тркала: EVA

 

2,489ден 2,990ден