-18%

КОЛИЧКА ЗА БЕБЕ-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

КОЛИЧКА ЗА БЕБЕ

модел 2007 А3

корпата за бебето е пренослива

се преместува со лицето напреди и со лицето кон рачката

држач за шише и мрежа против инсекти

тркала предни  ЕVA задни тркала гума

 

5,749ден 6,990ден