-25%

КОЛИЧКА ЗА БЕБЕ-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

КОЛИЧКА ЗА БЕБЕ-Нина

модел 2005 W

-Мрежа на двате страни за подобар проток на воздух

-Подесување наслон од седечка до лежечка позиција

-Сигурносен каиш(појас)

-ротираат предните тркала

-централна  кочница на тркалата

-Едноставен систем на склопување

 

1,875ден 2,490ден