-12%

КОЛИЧКА ЗА БЕБЕ-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

КОЛИЧКА ЗА БЕБЕ-Ниa

модел 2006 F

-Подесување наслон од седечка до лежечка позиција

-Сигурносен каиш(појас)

-пречката може да се отстрани

-ротираат предните тркала

-централна  кочница на тркалата

-Едноставен систем на склопување

достапни бои :тегет,виолетова и бордо

 

2,239ден 2,550ден