КОМПЛЕТ ПОВОДНИК СО ГРАДНИК


Compare

КОМПЛЕТ ПОВОДНИК СО ГРАДНИК

достапни бои  розева,црвена,зелена,плава

Димензии на поводник: 20мм-120см

Димензии на градник: 24см-29см

 

 

189ден