-43%
,

КОМПЈУТЕРСКИ СТОЛ 2303 С2-нема на залиха


Compare

КОМПЈУТЕРСКИ СТОЛ

Работната канцелариска столица KALA има ергономски дизајн со голема прилагодливост, седиштето и потпирачот за грб се изработени од квалитетна основа, потпирачот за грб има прилагодлива лумбална потпора, а оваа компјутерска столица има и прилагодливи потпирачи за раце со висина, ширина и прилагодување на навалување.

Работното столче KALA има пластична конструкција и квалитетна пластична основа и синхрон механизам.

3,999ден 6,999ден