-33%
,

КОМПЈУТЕРСКО БИРО-2301 Е6-нема на залиха


Compare
КОМПЈУТЕРСКО БИРО
модерен и квалитетен дизајн на биро во розево бела боја кој ќе внесе свежна во вашиот дом.
-димензии на бирото
100 см*45см*133см

2,999ден 4,499ден