-30%
,

КОМПЈУТЕРСКО БИРО СО СТОЛЧЕ-2205 Е9


Compare
КОМПЈУТЕРСКО БИРО СО СТОЛЧЕ
модерен и квалитетен дизајн на биро во розево бела боја кој ќе внесе свежна во вашиот дом.
*во комплет со столче идеално за ова биро во розева боја
-димензии на бирото
100 см*45см*133см
-димензии на столчето
58см*54см

6,999ден 9,999ден