-14%
,

КОМПЈУТЕРСКО БИРО 2306 А8-нема на залиха


Compare

Открите забава и учење за вашите најмили.Детското Биро го нуди најдоброто месо за развој на вашите деца.
Дали барате сигурно и забавно место каде вашите деца може да ги развиваат своите таленти и интереси?

Едноставно, но практично, ова револуционерно парче е сигурно решение за продуктивна работна средина.

Обезбедува доволен работен простор и е опремен со ормар со три фиоки.

Одликувајќи се со цврста конструкција и едноставен дизајн кој ќе одговара на секој ентериер, тој е совршен мебел за вашата работна област.

 

 

2,999ден 3,499ден