,

КОМПЈУТЕРСКО БИРО-2308 Z8


Compare

Минимализам и индустриска естетика: со детали инспирирани од индустријата и отворен, воздушен дизајн, оваа голема црна компјутерска маса носи чувство на минимализам во секоја просторија, го прави вашиот простор да изгледа уредно, рустикално и удобно.
Цврсто и издржливо: тешките метални ногарки во облик на К и дебелата маса ја прават оваа рустикално црна винтиџ маса за пишување супер цврста.
Широк маса и простран простор за нозете: пространата и отворена основа обезбедува многу простор за нозете, додека големата и широка маса нуди простор за вашата работа и компјутер.

Димензии 100см*75см*60см

3,999ден