-28%
,

КОМПЈУТЕРСКО СТОЛЧЕ-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

КОМПЈУТЕРСКО СТОЛЧЕ

модерен и квалитетен дизајн на столче во сина бела боја кој ќе внесе свежна во вашиот дом.
-димензии на столчето
58см*54см

 

2,499ден 3,490ден