-21%
,

КОМПЈУТЕРСКО СТОЛЧЕ 2106 G3


Compare

Работната канцелариска столица KALA има ергономски дизајн со голема прилагодливост, седиштето и потпирачот за грб се изработени од квалитетна основа, потпирачот за грб има прилагодлива лумбална потпора, а оваа компјутерска столица има и прилагодливи потпирачи за раце со висина, ширина и прилагодување на навалување.

Работното столче KALA има пластична конструкција и квалитетна пластична основа и синхрон механизам.

5,500ден 6,999ден