КОСМОДИСК Класик-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare
 *Најдобар за вашиот масажер за грб,
  клинички тестирано за вашето здравје
*KOSMODISK Classic масажерот за ‘рбет може да се користи секогаш кога ќе се појави болка.
*Тоа е многу практично, лесно прилагодливо и удобно за носење.
* КОСМОДИСК Класично за ослободување од болки во грбот
*ДОСТАВА ЗА КАРГО 130ден.

189ден