КУФЕРЧЕ СЕТ КУЈНА-2006 У97-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

КУФЕРЧЕ СЕТ КУЈНА

артикал 2006 У97

-сетот се состои од неколку  различни производи : тавче, тенџере, 2 чаши за кафе, сет лажици за во кујна, шпорет, чешма и повеќе видови овошје и зеленчук .

сетот  кујна  може да се носи како ранец

499ден