,

КУФЕР МАЛ-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

МАЛ ПЛАСТИЧЕН КУФЕР

модел 1903 F/3-1

димензии 55см*35см*20см

-4-ротирачки тркала

-рачка на извлекување

механизам за заклучување

1,499ден