,

КУФЕР СИЛИКОНСКИ 24″2307 М2


Compare

СИЛИКОНСКИ КУФЕР 24″

-ротирачки тркала

-рачка на извлекување

-механизам за заклучување

Багажот Unbreakable 4 Wheel е направен од 100% премиум полипропилен и може да преживее секаков вид транспорт и грубо ракување на аеродромот.

Неговата лесна конструкција ви помага да одржувате ограничувања на тежината на авиокомпаниите.

Нашите куфери на тркала имаат класичен дизајн и боја кои одговараат на вашиот безвременски вкус и лична естетика.

Тврдиот страничен багаж е опремен со 4 ексклузивни еминентни двојни тркала, кои можат флексибилно да се ротираат за 360° без да предизвикуваат многу бучава и лесно да се префрлат со воздух.

Вашиот лесен багаж има 4 двојни тркала, кои лесно се влечат по патот или аеродромот.

2,399ден