-27%
,

КУФЕР 20 “-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

Куфери изработени од високо квалитетен текстил со модерен дизајн

2202 w

димензии на куферот   62см*35см*18см

4-ротирачки тркала

рачка на извлекување

механизам на заклучување

1,099ден 1,499ден