-26%
,

КУФЕР 21″-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

Куфери изработени од високо квалитетен текстил со модерен дизајн

2202 w

димензии на куферот   63см*38см*19см

4-ротирачки тркала

рачка на извлекување

механизам на заклучување

1,249ден 1,699ден