-33%
,

КУФЕР 22″-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

Куфери изработени од високо квалитетен текстил со модерен дизајн

2202 w

димензии на куферот   67см*40см*20см

4-ротирачки тркала

рачка на извлекување

механизам на заклучување

1,349ден 1,999ден