,

КУФЕР 2203 А-20″


Compare

КУФЕР

модел 2203 A-20″

Куфер изработени од високо квалитетен текстил со модерен дизајн
димензии на куферот 62см*35см*18см
4-ротирачки тркала
рачка на извлекување
механизам за заклучување

1,499ден