,

КУФЕР 2203 А-17″


Compare

КУФЕР

модел 2203 A-17″

Куфер изработени од високо квалитетен текстил со модерен дизајн
димензии на куферот 52см*34см*16см
4-ротирачки тркала
рачка на извлекување
механизам за заклучување

999ден