,

КУФЕР 2203 А-18″


Compare

КУФЕР

модел 2203 A-18″

Куфер изработени од високо квалитетен текстил со модерен дизајн
димензии на куферот 54см*34см*17см
4-ротирачки тркала
рачка на извлекување
механизам за заклучување

1,099ден