,

КУФЕР-2203 А-18″


Compare

КУФЕР

модел 2203 A-18″

Куфер изработени од високо квалитетен текстил со модерен дизајн

димензии на куферот 54см*34см*17см

4-ротирачки тркала

рачка на извлекување

механизам за заклучување

1,099ден