,

КУФЕР 2203 А-19″


Compare

КУФЕР

модел 2203 A-19″

Куфер изработени од високо квалитетен текстил со модерен дизајн

димензии на куферот 58см*35см*18см

4-ротирачки тркала

рачка на извлекување

механизам за заклучување

1,399ден