,

КУФЕР-2203 А-20 “


Compare

КУФЕР

модел 2203 A-20″

Куфер изработени од високо квалитетен текстил со модерен дизајн

димензии на куферот 62см*35см*18см

4-ротирачки тркала

рачка на извлекување

механизам за заклучување

1,499ден