-6%
,

КУФЕР 2203 А -21″


Compare

КУФЕР

модел 2203 A-21″

Куфер изработени од високо квалитетен текстил со модерен дизајн
димензии на куферот 63см*38см*19см
4-ротирачки тркала
рачка на извлекување
механизам за заклучување

1,599ден 1,699ден