-6%
,

КУФЕР-2203 А-21″


Compare

КУФЕР

модел 2203 A-21″

Куфер изработени од високо квалитетен текстил со модерен дизајн

димензии на куферот 63см*38см*19см

4-ротирачки тркала

рачка на извлекување

механизам за заклучување

1,599ден 1,699ден