-15%
,

КУФЕР-2203 А-22″


Compare

КУФЕР

модел 2203 A-22″

Куфер изработени од високо квалитетен текстил со модерен дизајн

димензии на куферот 67см*40см*20см

4-ротирачки тркала

рачка на извлекување

механизам за заклучување

1,699ден 1,999ден