-13%
,

КУФЕР 2203 А-23″


Compare

КУФЕР

модел 2203 A-23″

Куфер изработени од високо квалитетен текстил со модерен дизајн
димензии на куферот 68см*40см*22см
4-ротирачки тркала
рачка на извлекување
механизам за заклучување

1,999ден 2,299ден