-13%
,

КУФЕР-2203 А-23″


Compare

КУФЕР

модел 2203 A-23″

Куфер изработени од високо квалитетен текстил со модерен дизајн

димензии на куферот 68см*40см*20см

4-ротирачки тркала

рачка на извлекување

механизам за заклучување

1,999ден 2,299ден