,

КУФЕР-2203 A-17″


Compare

 КУФЕР

модел 2203 A-17″

Куфер изработени од високо квалитетен текстил со модерен дизајн

димензии на куферот 52см*33см*16см

4-ротирачки тркала

рачка на извлекување

механизам за заклучување

999ден