-35%
,

КУФЕР 23″-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

Куфери изработени од високо квалитетен текстил со модерен дизајн

2202 w

димензии на куферот   68см*40см*22см

4-ротирачки тркала

рачка на извлекување

механизам на заклучување

1,499ден 2,299ден