-33%
,

КУФЕР 24″-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

Куфери изработени од високо квалитетен текстил со модерен дизајн

2202 w

димензии на куферот   69см*41см*21см

4-ротирачки тркала

рачка на извлекување

механизам на заклучување

1,599ден 2,399ден