-30%
,

КУФЕР 25″-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

Куфери изработени од високо квалитетен текстил со модерен дизајн

2202 w

димензии на куферот   71см*43см*22см

4-ротирачки тркала

рачка на извлекување

механизам на заклучување

1,749ден 2,499ден