-29%
,

КУФЕР 26″-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

Куфери изработени од високо квалитетен текстил со модерен дизајн

2202 w

димензии на куферот   75см*45см*23см

4-ротирачки тркала

рачка на извлекување

механизам на заклучување

1,849ден 2,599ден