-25%
,

КУФЕР 28″-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

Куфери изработени од високо квалитетен текстил со модерен дизајн

2202 w

димензии на куферот   80см*46см*25см

4-ротирачки тркала

рачка на извлекување

механизам на заклучување

2,099ден 2,799ден