-20%
,

КУФЕР 30″-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

Куфери изработени од високо квалитетен текстил со модерен дизајн

2202 w

димензии на куферот   87см*50см*25см

4-ротирачки тркала

рачка на извлекување

механизам на заклучување

2,399ден 2,999ден