,

КУФЕР


Compare

ГОЛЕМ КУФЕР ПЛАСТИЧЕН

модел 1902 М-3

димензии 75см*45см*28см

4- ротирачки тркала

рачка за извлекување

механизам за заклучување

2,599ден