,

КУФЕР-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

МАЛ ПЛАСТИЧЕН КУФЕР

модел 1902 Ј-1

димензии 55см*35см*20см

4- ротирачки тркала

рачка на извлекување

механизам за заклучување

 

 

1,460ден