,

КУФЕР-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

МАЛ КУФЕР ПЛАСТИЧЕН

модел 1903 F2-1

димензии 55см*35см*20см

-4-ротирачки тркала

-рачка на извлекување

-механизам за заклучување

 

1,499ден