,

КУФЕР-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

МАЛ ПЛАСТИЧЕН КУФЕР

модел 1903 F4-1

димензии 55см*35см*20см

4-ротирачки тркала

рачка на извлекување

механизам за заклучување

1,499ден