,

КУФЕР-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ПЛАСТИЧЕН КУФЕР 

модел 1903 В8-3

димензии 78см*45см*28см

4-ротирачки тркала

рачка на извлекување

механизам за заклучување

2,199ден